· 

Stichting Voor Ons

Wij zijn een stichting voor lotgenoten die slachtoffer zijn (geweest) van verschillende vormen van seksueel misbruik, mishandeling, verwaarlozing of verkrachting.

Onze groep telt minderjarigen en volwassen lotgenoten, maar ook betrokkenen en ondersteuners zoals familieleden of partners van lotgenoten, hulpverleners, vrijwilligers en andere stichtingen, verenigingen of organisaties.

Onze missie is het taboe dat om seksueel misbruik, mishandeling en verkrachting hangt te breken, omdat er nog steeds teveel kinderen slachtoffer zijn of worden van seksueel misbruik, mishandeling of verkrachting.

Dit doen wij door de onderwerpen bespreekbaar te maken, door lotgenotenbijeenkomsten en andere initiatieven te organiseren en door elkaar te versterken en te ondersteunen als lotgenoten, als ondersteuners, als betrokkenen, als stichting of als organisatie.

Wij willen verbetering in de informatieverstrekking, voorlichting, preventie en hulpverlening op alle gebieden om seksueel misbruik, mishandeling en verkrachting en dit doen wij door het delen van ervaringen, informatie te verstrekken, door lotgenoten te versterken en te ondersteunen en door samenwerking met andere stichtingen, verenigingen en organisaties.

Omdat wij een non-profit organisatie zijn hebben wij geen inkomen als stichting en werken het bestuur en de ambassadeurs geheel op vrijwillige basis. 
Hierdoor zijn wij afhankelijk van de donaties welke wij in geld of middelen ontvangen van particulieren en ondernemers.

Het blijkt allang dat onze doelstellingen en initiatieven hard nodig zijn, dagelijks worden wij als stichting benadert door lotgenoten of familie van lotgenoten voor ondersteuning en versterking.

Uiteraard doen wij zoveel mogelijk om dit te bieden echter zijn wij afhankelijk van de fondsen, waar niet al onze initiatieven door bekostigd kunnen worden.

Wij zijn een doneeractie gestart, zodat de Stichting  lotgenotendagen kan organiseren die gratis worden aangeboden aan lotgenoten en partners/ondersteuners. Ook wordt eten en drinken door de stichting verzorgd tijdens deze dagen. We hebben ook nog een website en promotiemateriaal nodig, om zoveel mogelijk lotgenoten te kunnen bereiken. 

 

Wilt u een bijdrage geven zodat wij onze missies door kunnen zetten?

 

https://www.whydonate.nl/fundraising/wilt-u-ook-het-beste-voor-uw-kind/nl?fbclid=IwAR1CHwwWYsrKBanVdEscX-TyG5LeNqa_raRqnBxHwzv1zjU1RBAwOEoX8kM


 Delen op social media en binnen uw netwerk wordt ook zeer gewaardeerd!! 

 

 

 

 

Dominique is de oprichtster van de stichting Voor Ons.
Zij organiseert ook lotgenotenbijeenkomsten. Wil je een lotgenotendag bijwonen kun je contact opnemen met de stichting!
De website komt binnenkort online!
Wil jij anderen ondersteunen of versterken door jouw ervaring te delen op onze website (anoniem of met een andere naam)? Stuur stichting voor Ons dan een email. 
Je kan ons op facebook vinden aangezien we nog website hebben.

https://www.facebook.com/stichtingvoorons
CONTACTGEGEVENS
Bellen 06 25 330 332
geloofinons@gmail.com
http://www.stichtingvoorons.nl
MEER INFO
Info
Voor alle lotgenoten van seksueel misbruik, fysieke of psychische mishandeling, verwaarlozing, grooming, seksting of verkrachting ongeacht leeftijd, geslacht, religie of achtergrond maar ook betrokkenen zoals familie, partner, hulpverlening
Colofon
kvk: 71804641
BTW nr: 858856141

 

 

 

In de bovenstaande video heet de stichting nog Vertrouw op onze kralen, de naam is gewijzigd in stichting Voor Ons! Om verwarring te voorkomen!