Slaapwandelen slaapstoornissen. · 26. september 2019
Alleen in slaaptoestand, door te vergeten en te dromen, kun je ontsnappen aan de logica van het dagelijks leven. Maar wat als je slaap zo heftig is, dat het je leven overdag ontwricht? Deze documentaire gaat op zoek naar de schoonheid én wreedheid van onze slaaptoestand. Diverse mensen vertellen over hun slaapproblemen, die variëren van een doorwaakt bestaan tot apocalyptische nachtmerries.
Gedicht · 15. mei 2019
Ook voorgedragen tijdens Eigenzinnig in het Burgerweeshuiscafé Deventer Boekenweek editie 30-3-2019 : Gedicht - De moeder, De vrouw.
Puzzle Book · 30. oktober 2018
Introductie en informatie. Graphic Novel: Fixuna Morgia.
Jehovah's Getuigen · 16. september 2018
Ik ben zelf opgevoed als één van Jehovah's Getuigen en ben vlak voor mijn 20e jaar uitgesloten. Men vergist zich enorm in wat voor impact het heeft om uitgesloten te worden. In mijn beleving valt er ook van beiden partijen wat te zeggen. Die van Jehovah's Getuigen en de mensen die in de wereld leven. Hulpverlening is bijna niet bekend met de gevolgen hiervan en kan hierdoor nog meer schade veroorzaken, dan dat zij daadwerkelijk hulp bieden.
Wij zijn een stichting voor lotgenoten die slachtoffer zijn (geweest) van verschillende vormen van seksueel misbruik, mishandeling, verwaarlozing of verkrachting.
Fixuna Puzzel · 19. maart 2018
Fixuna praat in raadsels.. Volg het pad van de Heyoka.. Ik weet ook niet waar die naar toe leidt.. :) Fixuna talks in riddles.. Follow the path of the Heyoka.. I also do not know where that leads to.. :) #Fixuna https://www.youtube.com/watch?v=TicD4UuY5yQ
Vrouwen · 17. maart 2018
(Foto van links naar rechts) ZIM ON THE MOVE met Paulien Melenhorst, Emily Schurink-Simons, Marion Flims, Veronika Simonett, Anuschka Houwen-Pateman en Emmy Verbruggen. Een deel van de ZIM crew in beeld. Met alle creaties van ZIM, van kaarten tot muziek. Met de heerlijke geuren van DoTerra Een loterij voor een kindertehuis in Ghana. Hapjes uit de horoscoop. Een prachtige geïmproviseerde act. Goody Bags vol verrassingen. Bij het internationale vrouwenfestival in Deventer.